Persikų ir prosciutto kumpio salotos

Persikų ir prosciutto kumpio salotos


Ingredientai

Romaninių salotų galva 1 vnt.
Gražgarsčiai 2 saujos.
Migdoliniai rieešutai 1/2 Puodeliai.
Dideli persikai pjaustyti griežinėliais 2 vnt.
Prosciutto crudo kumpis iš "Selection by rimi" 10 juostelių
Ožkos sūris, pjaustytas nedideliais gabalėliais 1/2 Puodeliai.
Alyvuogių aliejus 1/4 Puodeliai.
Balzamiko actas 3 valg. šaukšt.
Medus 2 valg. šaukšt.
Druska ir pipirai

Gaminimas




  1. Romanines salotas suplėšykite ne per mažais, bet ir ne per dideliais gabalėliais. Sumaišykite su gražgarstėmis ir migdoliniais riešutais. Supjaustytus persikus taip pat įmaišykite. Kumpį suplėšykite į indą taip pat ne per mažais, bet ir ne per dideliais gabalėliais. Ožkos sūrį susmulkinę, įmaišykite į salotas.
  2. Sumaišykite atskirame inde medų su balzamiko actu, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Padažu apšlakstykite salotas. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Persikų ir prosciutto kumpio salotos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}