Plovas

Plovas


Ingredientai

Kiauliena 500 g.
Aliejus 1 valg. šaukšt.
Svogūnai 2 vnt.
Morkos 2 vnt.
Pomidorų padažas 2 valg. šaukšt.
Sultinys 1 l.
Ryžiai 200 g.
Druska
Pipirai

Gaminimas




  1. Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais ir pakepinkite aliejuje. Suberkite smulkintus svogūnus, smulkiai pjaustytas morkas ir troškinkite apie 10 min.
  2. Į troškinį dėkite pomidorų padažo, pagardinkite pipirais ir druska. Dar truputį pakaitinkite.
  3. Į mėsos ir daržovių mišinį įpilkite karšto sultinio it virkite 20 - 25 min., kol mėsa suminkštės. Tada suberkite ryžius ir pamaišydami troškinkite ant nedidelės ugnies.

Palikite komentarą:

Recepto Plovas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}