Pomidorų, avokadų ir raudonųjų svogūnų salotos

Pomidorų, avokadų ir raudonųjų svogūnų salotos


Ingredientai

Pomidorai 3 vnt.
Druska 1 žiupsneliai.
Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Avokadai 2 vnt.
Petražolės 1
Česnakas 1 skiltelės.
Persilado prieskoniai 1 Arbat. šaukšt.
Itališki prieskoniai 1 Arbat. šaukšt.
Vyno actas
Alyvuogių aliejus

Gaminimas




  1. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir dėkite į lėkštę apačioje. Raudonąjį svogūną supjaustykite juostelėmis, bet ne per ilgomis. Avokadą supjaustykite kubeliais, arba vidutinio dydžio gabalėliais. Ant pomidorų dėkite svogūną ir ant viršaus avokadą. Viską pabarstykite druska, persilado ir itališkais prieskoniais. Petražoles supjaustykite kuo smulkiau ir sutrinkite česnako skiltelę. Salotas pabarstykite česnaku ir petražolėmis. Apšlakstykite vyno actu ir alyvuogių aliejumi pagal skonį. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Pomidorų, avokadų ir raudonųjų svogūnų salotos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}