Pomidorų brusketa

Pomidorų brusketa


Ingredientai

Nedideli pomidorai 5 vnt.
Baziliko lapeliai
Alyvuogių aliejus
Česnako skiltelės 3 vnt.
Prancūziškas batonas
Baziliko aliejus

Gaminimas




  1. Supjaustykite batoną nedidelėmis riekelėmis ir paskrudinkite
  2. Išimkite iš pomidorų mikštimą ir juos supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  3. Susmulkinkite česnako skilteles labai smulkiai ir įdėkite į pomidorų mišinį. Pabarstykite baziliko lapeliais (jei jų neturite, galite naudoti baziliko prieskonius) ir apšlakstykite baziliko aliejumi, bei alyvuogių aliejumi. Atsargiai išmaišykite
  4. Visą pomidorų masę gražiai dėkite ant šiltos duonelės ir ragaukite pomidorų brusketą!

Palikite komentarą:

Recepto Pomidorų brusketa komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}