Prancūziškos pievagrybių salotos

Prancūziškos pievagrybių salotos


Ingredientai

Pievagrybiai 300 g.
Citrina 1 vnt.
Druska
Pipirai
Alyvuogių aliejus stiklinės.
Smulkintos petražolės

Gaminimas




  1. Pievagrybius nuvalyti ir supjaustyti stambiomis riekelėmis.
  2. Sudėti į dubenėlį ir apšlakstyti citrinos sultimis.
  3. Pagal jūsų skonį, dėti druskos, pipirų ir viską užpilti alyvuogių aliejumi, sumaišyti.
  4. 10min. palikti pastovėti ir patiekiant pabarstyti petražolėmis.

Palikite komentarą:

Recepto Prancūziškos pievagrybių salotos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}