Pyragas su džiovintais vaisiais

Pyragas su džiovintais vaisiais


Ingredientai

Miltai 350 g.
Sviestas 200 gabalėliai.
Cukrus 200 g.
Kiaušiniai 4 vnt.
Pienas 100 mg.
Smulkios besėklės razinos 300 g.
Didelės besėklės razinos 300 g.
Džiovintos vyšnios 100 g.
Cukruoti apelsinai ir citrinų žievelės 100 g.
Migdolai 100 g.
Maltas imbieras
Cinamonas
Gvazdikėliai
Brendis 2 valg. šaukšt.

Gaminimas




  1. Razinas gerai nuplaukite ir nuvarvinkite, užpilkite brendžiu ir palikite pastovėti per naktį. Vyšnias supjaustykite pūselėmis. Kavamale sumalkite migdolus. Sumaišykite miltus su prieskoniais ir maltais migdolais. Kiaušinius suplakite su pienu. Sviestą išsukite su cukrumi, pamažu įmaišykite miltus, supilkite kiaušinius ir pieną. Kai tešla taps vientisa, sudėkite brendyje išmirkytas razinas, vyšnių pūseles ir cukruočius, išmaišykite. Stačiakampę 20 cm ilgio ir 8 cm pločio skardą patepkite sviestu, sukrėskite tešlą, tolygiai paskirstykite. Kepkite pyragą 150 laipsnių temperatūros orkaitėje mažiausiai 3 val. Kai pyragas šiek tiek pravės, apšlakstykite brendžiu, leiskite atvėsti, suvyniokite į kepimo popieriumi, apsukite folija ir palaikykite bent parą.

Palikite komentarą:

Recepto Pyragas su džiovintais vaisiais komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}