Rafaelo tortas

Rafaelo tortas


Ingredientai

Kiaušiniai 5 vnt.
Cukrus 220 g.
Aliejus 70 g.
Migdolų esencija 1 Arbat. šaukšt.
Miltai 230 g.
Kepimo milteliai 2 Arbat. šaukšt.
Kondensuotas pienas 1 skardinės.
Kokoso drožlės 60 g.
Sviestas 180 g.
Grietinėlė 450 g.
Grietinėlės standiklis 2 pakeliai.
Vanduo 200 g.
Citrinos sultys 1 vnt.
Cukrus 1 Arbat. šaukšt.
Kokoso drožlės papuošimui.

Gaminimas




  1. Kiaušinius išplakite su migdolų esencija ir cukrumi. Įpilkite aliejų. Pamažu berkite miltus, įmaišykite kepimo miltelius ir masę dėti į 25cm. skardą 190 laipsnių orkaitėje.
  2. Kambario temperatūros sviestą gerai sumaišyti su kondensuotu pienu ir įmaišyti kokoso drožles. Palaikykite šaldytuve apie 40 min. Grietinėlę plakite su standikliu ir taip pat dėkite į šaldytuvą. Po 40 min. grietinėlę supilti į sviesto masę ir gerai išmaišyti.
  3. Vandenį, citrinos sultis ir cukrų išmaišyti ir laistyti biskvito lakštus.
  4. Iškepus biskvitui, jį padalinkite į 4 dalis. Biskvitas, kremas, biskvitas, kremas. Šonus ir viršų apibarstykite kokoso drožlėmis ir papuoškite rafaelo saldainiais. Dėkite į šaldytuvą.

Palikite komentarą:

Recepto Rafaelo tortas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}