Riešutinės sagutės

Riešutinės sagutės


Ingredientai

Malti graikiniai riešutai 200 g.
Cukrus 90 g.
Išlydytas juodasis šokoladas 100 g.
Kiaušinių baltymai 2 vnt.
Likeris "Amareto" 2 Arbat. šaukšt.
Tirpios kavos milteliai valg. šaukšt.
Nemalti lazdynų riešutai 5 mg.

Gaminimas




  1. Kavos miltelius ištirpdykite likeryje ir gerai išmaišykite su kitais produktais, kol pasidarys tiršta masė.
  2. Suformuokite nedidelius rutuliukus ir dėkite į skardą.
  3. Į kiekvieno vidurį įdėkite riešutą.
  4. Kepkite 150 laipsnių temperatūroje.

Palikite komentarą:

Recepto Riešutinės sagutės komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}