Saldžiarūgštė kiauliena

Saldžiarūgštė kiauliena


Ingredientai

Liesa kiauliena 450 g.
Aliejus 1 valg. šaukšt.
Karis 1 valg. šaukšt.
Išplaktas kiaušinis 1 valg. šaukšt.
Druska (pagal skonį)
Kukurūziniai miltai 100 gabalai.
Išspaustas česnakas 1 skiltelės.
Cukrus 1 stiklinės.
Kečiupas 50 g.
Vyno actas 1 Arbat. šaukšt.
Sezamo sėklos 2 Arbat. šaukšt.
Aliejus virimui

Gaminimas




  1. Kiaulieną supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su aliejumi, kariu, kiaušiniu ir trupučiu druskos. Į maišelį supilti miltus, sudėti mėsos gabalėlius ir sukratyti, kad lygiai pasidengtų. Labai gerai įkaitinti aliejų, sudėti mėsą (po kelis kubelius, ne iš karto viską, kad neatvėstų aliejus) ir kepti apie 3 minutes. Išimti iš keptuvės, nusausinti. Iš naujo įkaitinti aliejų, vėl sudėti mėsą ir kepti dar porą minučių; išimti iš keptuvės ir nusausinti. Aliejų išpilti. Keptuvėje pakepinti česnaką, supilti cukrų, kečiupą ir vyno actą, nuolat maišant, kol cukrus ištirps. Užvirti, sudėti mėsą ir gerai išmaišyti. Įmaišyti sezamo aliejų ir iš karto patiekti.

Palikite komentarą:

Recepto Saldžiarūgštė kiauliena komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}