Lietuviški šaltibarščiai

Lietuviški šaltibarščiai


Ingredientai

Marinuoti burokėliai 280 ml.
Kefyras 1 l.
Pasukos 300 ml.
Agurkai 3 vnt.
Svogūno laiškai 2 lapai.
Bulvės 7 vnt.
Kiaušiniai 3 vnt.
Krapai 2 žiupsneliai.

Gaminimas




  1. Prieš ruošiant šaltibarščius išvirkite bulves.
  2. Į puodą sudėkite marinuotus burokėlius, smulkiai pjaustytus agurkus.
  3. Užpilkite kefyru ir pasukom. Viską išmaišykite. Įdėkite saują pjaustytų svogūno laišk
  4. Išvirkite kiaušinius. Kiekvieną supjaustykite į 4 dalis.
  5. Dėkite šaltibarščius į lėkštes, įmerkite 2-3 kiaušinio dalis (priklauso, kokio sotumo norisi).
  6. Į beveik paruoštus šaltibarščius pabarstykite svogūno laiškais ir krapais.
  7. Kitoje lėkštėje patiekite karštas bulves pabarstytas krapais ir šaltibarščiai bus paruošti.

Palikite komentarą:

Recepto Lietuviški šaltibarščiai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}