Beveik ant kiekvieno šventinio stalo turintis stovėti patiekalas - šaltiena!
Šaltiena
{{exactRating | number:1}}
Ingredientai
Kiaulės kojos |
2
vnt.
|
Kiauliena |
250
g.
|
Svogūnas |
1
vnt.
|
Morkos |
2
vnt.
|
Petražolės |
|
Pipirai |
|
Druska |
|
Gaminimas
- Kiaulės kojas ir mėsą gerai nuplaukite ir virkite ant silpnos ugnies 4 valandas. Likus valandai iki virimo pabaigos, sudėkite supjaustytas prieskonines daržoves. Baigiant virti pasūdykite.
- Išvirus sultinį nukoškite, atvėsusią mėsą nuimkite nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite. Ant dubens dugno išdėliokite supjaustytas virtas morkas, sudėkite mėsą ir užpilkite sultiniu.
- Kai šaltiena sustings, nuo viršaus gražiai nuimkite riebalus, išverskite į plokščią lėkštę ir papuoškite petražolių lapeliais. Skanaus!
Ingredientai
Kiaulės kojos |
2
vnt.
|
Kiauliena |
250
g.
|
Svogūnas |
1
vnt.
|
Morkos |
2
vnt.
|
Petražolės |
|
Pipirai |
|
Druska |
|
Informacija
Gairės
Palikite komentarą:
Recepto Šaltiena komentarai:
{{comment.created_at}}