Šaltiena

Šaltiena


Ingredientai

Kiaulės kojos 2 vnt.
Kiauliena 250 g.
Svogūnas 1 vnt.
Morkos 2 vnt.
Petražolės
Pipirai
Druska

Gaminimas




  1. Kiaulės kojas ir mėsą gerai nuplaukite ir virkite ant silpnos ugnies 4 valandas. Likus valandai iki virimo pabaigos, sudėkite supjaustytas prieskonines daržoves. Baigiant virti pasūdykite.
  2. Išvirus sultinį nukoškite, atvėsusią mėsą nuimkite nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite. Ant dubens dugno išdėliokite supjaustytas virtas morkas, sudėkite mėsą ir užpilkite sultiniu.
  3. Kai šaltiena sustings, nuo viršaus gražiai nuimkite riebalus, išverskite į plokščią lėkštę ir papuoškite petražolių lapeliais. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Šaltiena komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}