Šokoladainis su trešnėmis

Šokoladainis su trešnėmis


Ingredientai

Cukrus 2 stiklinės.
Brendis 1 stiklinės.
Šaldytos trešnės be kauliukų 1 stiklinės.
Nesaldinti kakavos milteliai
Sviestas 1 stiklinės.
Pieniško šokolado 1 stiklinės.
Vanilė 1 Arbat. šaukšt.
Druska 1
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 1 stiklinės.
Vaniliniai ledai - patiekimui.
Cukrus 1 stiklinės.

Gaminimas




  1. Įkaitintoje keptuvėje sumaišykite brendį ir cukrų. Įmaišykite vyšnias(tai bus užpilas).Nedideliame puode ištirpinti sviestą ir šokoladą. Ištirpus, į dubenį dėkite stiklinę cukraus, šokolado masę su sviestu, kakavos miltelius, vanilę ir druską. Mediniu šaukštu atsargiai išmaišykite. Įmuškite kiaušinius ir toliau maišykite. Dėkite miltus ir maišykite toliau. Viską išmaišę, dėkite į skardą, kur kepsite šokoladainį. Ji turi būti išklota kepimo popieriumi. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje. Patiekite su vaniliniais ledais ir vyšnių užpilu.

Palikite komentarą:

Recepto Šokoladainis su trešnėmis komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}