Šokoladiniai purieji keksiukai

Šokoladiniai purieji keksiukai


Ingredientai

Miltai 180 g.
Rudasis cukrus 140 g.
Nesaldinta kakava 45 g.
Kepimo milteliai 1 1/2 Arbat. šaukšt.
druska 1/8 Arbat. šaukšt.
Pasukos 240 ml.
Rapsų aliejus 150 ml.
Dideli kiaušiniai 2 vnt.
Karums karamelinis pudingas arba grietinėlės kremas 150 ml.
Irisai 20 g.
Mini šokolado gabalėliai arba labai stipriai smulkintas šokoladas kepimui 40 g.

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.Dideliame inde sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, kakavą, kepimo miltelius ir druską.
  2. Vidutiniame inde sumaišykite pasukas su aliejumi, pudingu. Įmuškite kiaušinius. Viską išmaišykite ir supilkite į miltų mišinio indą.
  3. Visą mišinį išmaišę gerai, supilkite į keksiukų formeles, bet ne iki viršaus, o iki pusės. Tada į viduriukus įdėkite po irisiuką ir šokoladinius gabalėlius. Viską kepkite apie 20 - 30 min. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Šokoladiniai purieji keksiukai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}