Šokoladinis pudingas

Šokoladinis pudingas


Ingredientai

Tarkuotas juodasis šokoladas 150 g.
Sviestas 150 g.
Cukrus 100 g.
Kiaušiniai 3 vnt.
Kiaušinio trynys 1 vnt.
Nutarkuota apelsino žievelė 1 vnt.
Miltai 90 g.
Kepimo milteliai 1 Arbat. šaukšt.

Gaminimas




  1. Ištirpinkite sviestą su šokoladu ant silpnos ugnies
  2. Indelyje išplakite kiaušinius ir vieną trynį su cukrumi. Įmaišykite apelsino žievelę.
  3. Kiaušinių mišinį sumaišykite su šokolado mišiniu. Suberkite miltus ir kepimo miltelius.
  4. Mišinį paskirstykite į pudingo indelius ir palaikykite šaldytuve pernakt. Kitą dieną įdėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol parus viršus.

Palikite komentarą:

Recepto Šokoladinis pudingas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}