Šokoladinis putėsis

Šokoladinis putėsis


Ingredientai

Sviestas 1 valg. šaukšt.
Juodas šokoladas 120 g.
Kiaušinio tryniai 3 vnt.
Kiaušinio baltymai 4 vnt.
Cukraus pudra 2 Arbat. šaukšt.
Apelsino tarkuota žievelė vnt.

Gaminimas




  1. Sviestą ištiripinkite ant ugnies. Sulaužytus šokolado gabaliukus sudėkite į sviestą ir taip pat ištirpinkite.
  2. Į šokolado masę įmaišykite išplaktus trynius.
  3. Atskirame indelyje išplakite kiaušinio baltymus. Į juos įpilkite cukraus pudrą.
  4. Į šokolado masę įdėkite apelsino žievelę ir trečdalį baltymų, viską gerai išmaišykite. Išmaišius, dėkite kitą dalį baltymų ir dar kart išmaišykite.
  5. Putėsius sudėkite nedideliuose indeliuose ir palaikykite šaldytuve prieš patiekiant.

Palikite komentarą:

Recepto Šokoladinis putėsis komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}