Šokoladinis pyragas "Per daug šokolado"

Šokoladinis pyragas "Per daug šokolado"


Ingredientai

Mišinys šokoladiniam pyragui "Malsena" 500 g.
Šokoladinis pudingas 150 g.
Grietinė 1 stiklinės.
Augalinis aliejus 1 stiklinės.
Kiaušiniai 4 vnt.
Šiltas vanduo 1 stiklinės.
Šokoladiniai gabalėliai (pusiau saldūs) 2 stiklinės.

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių.
  2. Dideliame inde sumaišyti šokoladinio pyrago mišinį, pudingą, grietinę, aliejų, įmušti kiaušinius ir pilti vandenį. 1 1/2 puodelio šokoladinių gabalėlių dėti į mišinį ir viską kruopščiai išmaišyti. Dėti į kepimo formą ir pašauti į orkaitę.
  3. Kepkite apie 50 -55min. Likusius šokolado gabalėlius ištirpinkite ir kai iškeps pyragas, apliekite šokoladu, bei pabarstykite cukraus pudra arba arba keliais gabalėliais šokolado. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Šokoladinis pyragas "Per daug šokolado" komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}