Šokoladinis pyragas su alumi

Šokoladinis pyragas su alumi


Ingredientai

Sviestas 10 valg. šaukšt.
Tamsus alus 1 stiklinės.
Nesaldinta kakava 3 stiklinės.
Smulkus cukrus 1 stiklinės.
Rudasis cukrus 1 stiklinės.
Grietinė 3 stiklinės.
Kiaušiniai 2 vnt.
Vanilės ekstraktas 1 valg. šaukšt.
Miltai 2 stiklinės.
Kepimo milteliai 2 Arbat. šaukšt.
Druska 1 žiupsneliai.
Maskarponės sūris 1 pakeliai.
Cukraus pudra 100 g.

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pasiruoškite tortų skardą.
  2. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite alų. Maišykite tol, kol sviestas ištirps. Įpilkite kakavą ir rudąjį bei baltąjį cukrus. Išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Visą mišinį įdėkite į dubenį.
  3. Kitame inde išplakite kiaušinius su grietine.Įlašinkite vanilės ekstraktą. Kiaušinių mišinį pilkite į kakavos ir alaus mišinį.Sumaišykite.
  4. Dar kitame inde sumaišykite miltus su druska ir kepimo milteliais.Dėkite į alaus ir kakavos mišinį po porą šauktų, pamaišant. Visą tešlą pilkite į tortų skardą ir šaukite į orkaitę 50 - 60 min.
  5. Kol pyragas kepa, maskarponės sūrį išmaišykite, kol pasidarys tepamas ir sumaišykite su cukraus pudra.
  6. Iškepusį pyragą palikite atvėsti 20 min. Kai atvės, užtepkite maskarponės sūrio mišinį ir papuoškite. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Šokoladinis pyragas su alumi komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}