Spagečiai Carbonara

Spagečiai Carbonara


Ingredientai

Ayvuogių aliejus 1 valg. šaukšt.
Nedideliais išilgais gabalėliais pjaustyta šoninė 150 g.
Česnako, traiškytas 1 skiltelės.
Kiaušiniai 3 vnt.
Tarkuotas parmezano sūris 100 g.
Spagečiai 450 g.
Druska, juodieji pipirai

Gaminimas




  1. Įkaitinkite vandenį. Pasūdykite, bet nepersūdykite!
  2. Kol vanduo užvirs, keptuvę įkaitinkite su aliejumi ir kai įkais, pakepinkite šoninės gabalėlius, kol taps traškūs. Dėkite česnaką, išmaišykite ir viską įdėkite į indą.
  3. Kitame inde išplakite kiaušinius ir juos išplaktus sumaišykite su sūriu. Jei vanduo užvirė, sudėkite spagečius. Vis patikrinkite ar dar neišvirė, kad nepervirtų.
  4. Kai makaronai išvirs, nusunkite visą skystį ir dėkite jau sausesnius makaronus į šoninės indą.
  5. Ant visų makaronų užpilkite kiaušinių ir sūrio mišinį bei gerai maišykite, kol matysite, kad gana. Tada makaronus paserviruokite ir pabarstykite prieskoniais. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Spagečiai Carbonara komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}