Spageti su raudonuoju vynu

Spageti su raudonuoju vynu


Ingredientai

Makaronai 350 g.
Svogūnas 1 vnt.
Česnako 1 skiltelės.
Morka 1 vnt.
Salierų stiebai 2 vnt.
Alyvuogių aliejus 3 valg. šaukšt.
Kapota mėsa 200 g.
Savo sultyse konservuoti pomidorai 1 skardinės.
Sausas raudonas vynas 100 ml.
Neriebi grietinėlė 100 ml.
Tarkuotas parmezanas 50 g.
Druska
Malti juodieji pipirai

Gaminimas




  1. Svogūną, morką, česnako skiltelę ir salierų stiebus supjaustykite ir apkepkite su alyvuogių aliejumi. Sudėkite mėsą ir gaminkite 10 min. Supilkite vyną ir troškinkite 1 min.
  2. Tuomet sudėkite sumaigytus pomidorus, pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite grietinėlę ir troškinkite 40 minučių. Pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus sumaišykite su paruoštu padažu ir apibarstykite parmezanu.

Palikite komentarą:

Recepto Spageti su raudonuoju vynu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}