Spagetti su itališku mėsos padažu

Spagetti su itališku mėsos padažu


Ingredientai

Alyvuogių aliejus stiklinės.
Malta jautiena 750 gabalėliai.
Smulkiai tarkuota morka 1 vnt.
Smulkiai pjaustytas svogūnas vnt.
Smulkintas česnakas 4 skiltelės.
ROMA pomidorai 2 skardinės.
Švieži bazilikai stiklinės.
Šviežios petražolės 2 Arbat. šaukšt.
Džiovinti rozmarinai 1 Arbat. šaukšt.
Džiovinti čiobreliai Arbat. šaukšt.
Džiovinti raudonėliai valg. šaukšt.
Džiovintas mairūnas valg. šaukšt.
Džiovinti šalavijai valg. šaukšt.
Lauro lapai 2 vnt.
Druska Arbat. šaukšt.
Malti juodieji pipirai Arbat. šaukšt.
Vištienos ar jautienos sultinys 1 stiklinės.
Parmezano sūris

Gaminimas




  1. Į keptuvę įpilame 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir dedame jautieną, kai įkaista keptuvė. Jautieną vis maišome, kol ji parunda ir tampa sausa. Iškepusią nusausiname ir padedame šiek tiek atvėsti.
  2. Pakepinkite svogūnus ir morkas, kol taps auksiniai ir dėkite česnaką. Nuimkite nuo ugnies ir pilkite ROMA pomidorus, 3 likusį alyvuogių aliejų, baziliką, petražoles, rozmariną, čiobrelius, raudonėlį, mairūną, šalaviją, lauro lapus, druską, pipirus ir maltą jautieną. Taip gausite itališką padažą.
  3. Puodą grąžinkite ant ugnies ir virti neuždengtą 5-8min. reguliariai pamaišant. Po 4min. pilti sultinį. Vėl maišyti.
  4. Išvirkite makaronus, likus 20 min iki padažo gaminimo pabaigos. Pabaigoje viską patiekti lėkštėje ir pabarstyti parmezano sūriu.

Palikite komentarą:

Recepto Spagetti su itališku mėsos padažu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}