Spagetti su pievagrybiais

Spagetti su pievagrybiais


Ingredientai

Makaronai "Spagetti" 250 g.
Pievagrybiai 80 g.
Svogūnas
Česnakas 2 skiltelės.
Riebi grietinėlė 180 ml.
Alyvuogių aliejus 1 Arbat. šaukšt.
Tarkuotas Parmezano sūris 1 gabalėliai.
Druska

Gaminimas




  1. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje.
  2. Smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką pakepinti aliejuje, sudėti pjaustytus pievagrybius ir kepinti kol pievagrybiai gražiai paruduos.
  3. Pilti grietinėlę, pabarstyti druskos, pipirų ir maišant pakaitinti keletą minučių.
  4. Tuomet suversti makaronus į jau paruoštą padažą, išmaišyti, krėsti į lėkštę, pabarstyti sūriu ir patiekti.

Palikite komentarą:

Recepto Spagetti su pievagrybiais komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}