Spanguolių ir apelsinų duona

Spanguolių ir apelsinų duona


Ingredientai

Miltai 2 stiklinės.
Cukrus 3 stiklinės.
Kepimo milteliai 1 Arbat. šaukšt.
Druska 1 žiupsneliai.
Sviestas, pjaustytas į kvadratėlius 1 stiklinės.
Apelsinų sultys 3 stiklinės.
Apelsinų žievelė 2 valg. šaukšt.
Išplaktas kiaušinis 1 vnt.
Spanguolės 1 stiklinės.
Kapoti žemės riešutai 1 stiklinės.

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Paruoškite kekso formos kepimo skardą.
  2. Sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską dubenyje. Ištirpinkite sviestą ir įmaišykite į miltų mišinį. Įpilkite apelsinų sultis, įmaišykite apelsinų žieveles ir išplaktą kiaušinį. Gerai išmaišykite. Sudėkite spanguoles ir riešutus. Visą mišinį pilkite į kepimo popieriumi padengtą skardą.
  3. Kepkite apie valandą, kol taps šviesiai rusvos spalvos ir vidus bus iškepęs. Palikite atvėsti 10min. Skanaukite!

Palikite komentarą:

Recepto Spanguolių ir apelsinų duona komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}