Steikas keptas grilyje

Steikas keptas grilyje


Ingredientai

Nugarinės kepsnys (4cm) 4 vnt.
Šaukštelis druskos
Kukurūzų krakmolas 1 Arbat. šaukšt.
Razinos 1 stiklinės.
Verdantis vanduo stiklinės.
Pomidorų padažas 1 stiklinės.
Vorčesterio padažas 3 valg. šaukšt.
Dižono garstyčios 2 valg. šaukšt.
Baltasis actas 2 valg. šaukšt.
Druska
Pipirai

Gaminimas




  1. Sumaišykite druskytę ir kukurūzų krakmolą. Kepsnius ištrinti druskos mišiniu. Kepsnius dėti į šaldytuvą 30min arba 1h, kol jie taps sausi ir įsigers druskos mišinio.
  2. Kepsnius dėkite į grilį ir kepkite kiekvieną pusę nuo 4min. iki 8min.
  3. Pasigaminkite padažą. Sumaišykite likusius ingredientus. Sumaišę, išplakite plaktuvu.
  4. Kepsnius patiekite lėkštėje ir apipilkite padažu.

Palikite komentarą:

Recepto Steikas keptas grilyje komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}