Sushi su lašiša

Sushi su lašiša


Ingredientai

Medinis padėkliukas (arba sushi vyniojimo kilimėlis)
Dumblių lapai
Trumpagrūdžiai japoniški ryžiai
žalia lašiša
Wasabi
Sojos padažas
Kremas Philadelphia

Gaminimas




  1. Ištieskite specialų sushių vyniojimo kilimėlį.Ant jo patieskite jūros dumblių lapą.Išvirtus specialius japoniškus ryžius sudėkite ant dumblių popieriaus ir tolygiai paskirstykite. Tolimesniajame krašte palikite laisvos vietos. Tepkite kremu.Lašišą ištieskite horizontaliai, per vidurį lapo.Pradėkite vynioti: užlenkite jums artimesni kraštą ir sukite kryptimi tolyn nuo savęs.Susuktą ritinėlį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Nedarykite jų per siaurų, kad būtų patogu valgyti pirštais ir ryžiai nebyrėtų.

Palikite komentarą:

Recepto Sushi su lašiša komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}