Sveikuoliški špinatų ir bananų keksiukai

Sveikuoliški špinatų ir bananų keksiukai


Ingredientai

Avižos 315 g.
Linų sėmenys 40 g.
Kepimo milteliai 2 Arbat. šaukšt.
Druska 1/4 Arbat. šaukšt.
Cinamonas 1 Arbat. šaukšt.
Kokosinis arba rudasis cukrus 75 g.
Migdolų pienas 120 ml.
Špinatų lapai 60 g.
Kokosų aliejus 55 g.
Bananai 2 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Avižas sudėkite į blenderį ir išsukite, kol jos taps panašaus vaizdo kaip miltai. Viską perpilkite į didesnį indą.
  3. Į trintų avižų indą sudėkite linų sėmenis, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir cukrų.
  4. Į blenderį sudėkite špinatus ir supilkite migdolų pieną. Viską išsukite.
  5. Supjaustykite bananus ir taip pat sudėkite į blenderį. Įpilkite kokosų aliejaus. Įmuškite kiaušinius. Išsukite su blenderiu.
  6. Visus šlapius ingredientus supilkite į sausus.
  7. Masę paskirstykite į keksiukų formeles ir dėkite kepti 20 - 25min. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Sveikuoliški špinatų ir bananų keksiukai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}