Tacos

Tacos


Ingredientai

Alyvuogių aliejus 1 valg. šaukšt.
Svogūnas, pjaustytas nedideliais gabalėliais 1 vnt.
Česnakas, smulkintas 2 skiltelės.
Jautienos faršas 450 g.
Pusė stiklinės smulkintų petražolių
1/4 stiklinės tomato padažo
Druska
Pipirai
4 Tortilų lakštai
Pusė galvos smulkinto kopūsto
Pjaustyti pomidorai 2 vnt.
Kalendros šakelės
Aštrus padažas, jei mėgstate
Grietinė, sumaišyta su žolelėmis 4 valg. šaukšt.
Tarkuotas čėderio sūris

Gaminimas




  1. Įkaitinkite aliejų didesnėje keptuvėje. Sudėkite pjaustytą svogūną ir pakepinkite apie 5 min.
  2. Pridėkite česnako ir kepkite dar apie 1min.
  3. Įmaišykite jautienos faršą, petražoles, druskos, pipirų. Viską išmaišykite ir kepkite apie 10 min., kol mėsytė iškeps.
  4. Kitoje keptuvėje pašildykite tortilos lapus, galite šiek tiek paskrudinti iš abiejų pusių, bet neperdaug.
  5. Ant tortilų lapų ištepkite aštriu padažu, dėkite jautienos mišinį, pomidorus, kopūstus ir kalendrą. Susukite į tokį pavidalą, koks pavaizduotas ir pabarstykite tarkuotu čėderio sūriu, bei uždėkite šiek tiek grietinės. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Tacos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}