Tinginys "NAPALEONAS"

Tinginys "NAPALEONAS"


Ingredientai

Šaldyta sluoksniuota mielinė tešla 500 g.
Minkštas sviestas 200 g.
Saldus kondensuotas pienas 380 g.

Gaminimas




  1. Tešlos lakštus supjaustykite 1 cm pločio išilgomis juostelėmis ir iškepkite 200-220 laipsnių temperatūros orkaitėje. Atvėsinkite. Saują keptų juostelių palikite tortui papuošti. Pasigaminkite kremą: išsukite minkštą sviestą, supilkite sutirštintą pieną ir dar kartą išsukite iki vientisos masės.
  2. Patieskite didesnį gabalą maistinės plėvelės, ant jos paskleiskite šiek tiek kremo ir dėkite tešlos juostelių, tada vėl tepkite kremo ir vėl dėkite juostelių. Taip sluoksniuodami sudėkite visas juosteles ir ant viršaus užtepkite kremo sluoksnį.
  3. Švelniai, tačiau tvirtai spausdami viską susukite į ritinį. Kad būtų tvirčiau, galite apvynioti papildomu plėvelės sluoksniu. Dėkite į šaldytuvą ir laikykite 2 paras. Tada tortą išvyniokite ir apibarstykite likusių tešlos juostelių trupiniais.

Palikite komentarą:

Recepto Tinginys "NAPALEONAS" komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}