Varškės apkepas

Varškės apkepas


Ingredientai

Varškė 500 g.
Kiaušiniai 2 vnt.
Cukrus stiklinės.
Manų kruopos 4 valg. šaukšt.
Citrinos žievelė 1 Arbat. šaukšt.
Kepimo milteliai valg. šaukšt.
Grietinė stiklinės.
Druska

Gaminimas




  1. Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su cukrumi, 1 šaukštu grietinės, kepimo milteliais, tarkuota žievele ir kiaušinių tryniais. Baltymus su žiupsneliu druskos išsukite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į varškės masę.
  2. Kepimo indą ištepkite sviestu, pabarstykite manų kruopomis, sukrėskite varškę, gražiai išlyginkite ir viršų padenkite likusia grietine. Apkepą dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol viršus bus gražios aukso spalvos.

Palikite komentarą:

Recepto Varškės apkepas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}