Veršienos šašlykai

Veršienos šašlykai


Ingredientai

Veršiena 1 kg.
Svogūnai 3 vnt.
Citrinos sultys vnt.
Aliejus 6 valg. šaukšt.
Malti juodieji pipirai
Druska
Citrininiai pipirai

Gaminimas




  1. Veršieną supjaustykite gabalėliais, svogūnus - žiedais. Mėsą įtrinkite juodaisiais ir citrininiais pipirais. Inde sluoksniuokite mėsos gabalėlius ir svogūnus. Tuomet viską užpilkite aliejumi ir citrinos sultimis.
  2. Palikite nakčiai marinuotis vėsioje vietoje (galima net šaldytuve). Kitą dieną mėsą apiberkite druska, rūpestingai išmaišykite, sumaukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų maždaug 15-20 minučių.

Palikite komentarą:

Recepto Veršienos šašlykai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}