Vištiena baltajame padaže

Vištiena baltajame padaže


Ingredientai

Vištienos krūtinėlė 8 vnt.
Tarkuotas parmezano sūris 50 g.
Druska 1 valg. šaukšt.
Smulkintas česnakas 2 skiltelės.
Grietinėlė, riebesnė 235 ml.
Pipirai

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Sumaišykite česnaką, parmezano sūrį, druską. kiekvieną gabaliuką vištienos išvoliokite sūrio mišinyje. Sudėkite vištienos gabalėlius į kepimo indą. Kiek sūrio mišinio liks, sudėkite tolygiai ant vištienos gabalėlių.
  3. Grietinėlę apšlakstykite kepimo inde ir pabarstykite viską šiek tiek pipirais.
  4. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie pusantros valandos uždengę kepimo indą.

Palikite komentarą:

Recepto Vištiena baltajame padaže komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}