Vištiena su persikų padažu

Vištiena su persikų padažu


Ingredientai

Medus 60 ml.
Sojų padažas 60 ml.
Ištirpintas sviestas 2 valg. šaukšt.
Vištienos krūtinėlė 480 g.
Konservuoti persikai, griežinėliais 300 g.
Kukurūzų krakmolas 2 valg. šaukšt.
Šaltas vanduo 2 valg. šaukšt.
Ryžiai 2 Puodeliai.
Svogūnų laiškai 120 ml.
Švieži kalendros lapai 60 ml.
Anakardžių riešutai 60 ml.
Žalioji citrina 1 vnt.

Gaminimas




  1. Sumaišykite pirmus tris produktus. Maišykite į indą, kuriame dėsite vištieną marinavimui. Sumaišę, dėkite vištieną. Ją įtrinkite gerai, kad pasidengtų marinatu. Persikų skystį išsunkite ir persikus dėkite šalia vištienos. Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite apie parą.
  2. Įkaiskite keptuvę. Dėkite visą marinatą su skusčiu ir vištiena į keptuvę. Nustatykite nedidelę ugnį, uždenkite keptuvę ir leiskite troškintis. Kartas nuo karto patikrinkite ar vištiena iškepusi. Kai vištiena jau bus iškepusi, palikite ant labai mažos ugnies.
  3. Tuo tarpu krakmolą sumaišykite su vandeniu ir dėkite į keptuvę su vištiena. Išvirkite ryžius.Svogūnų laiškus, kalendrą ir anakardžius supjaustykite smulkiai. Citriną supjaustykite kaip matote paveikslėlyje.
  4. Išvirus ryžius, išimkite vištieną su padažu iš keptuvės. Vištieną patiekite uždėję ant ryžių ir užpylę padažu, bei viską pabarstę svogūnų laiškais, anakardžiais, kalendra ir citrina. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Vištiena su persikų padažu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}