Vištienos apkepėlė su sūriu

Vištienos apkepėlė su sūriu


Ingredientai

Vištienos filė 500 g.
Pievagrybiai ar kiti grybai 300 g.
Svogūnai 200 g.
Fermentinis sūris 200 g.
15 - 25% grietinėlė 325 g.
Miltai 2 valg. šaukšt.
Druska 1 žiupsneliai.
Juodieji pipirai 1 žiupsneliai.
Aliejus

Gaminimas




  1. Vištienos filė sudėkite į pasūdytą vandenį ir virkite 20 min. Kiek vėliau nusausinkite ir kai šiek tiek atauš, supjaustykiet kubeliais.
  2. Susmulkinti svogūną ir grybus. Keptuvėje užkaitinkite aliejaus ir pakepinkite svogūnus apie pora minučių. Po to suberkite grybus ir kepinkite dar 5-8 min.
  3. Sausoje keptuvėje pakepinkite miltus ir iš lėto įmaišykite grietinėlę bei prieskonius. Kai užvirs, nukelkite nuo ugnies.
  4. Kepintus grybus sumaišykite su vištiena ir grietinėlės padažu.
  5. Pridėkite šios masės į molinius kepimo indelius. Viršų apibarstykite sūriu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol sūris išsilydys.

Palikite komentarą:

Recepto Vištienos apkepėlė su sūriu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}