Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais

Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais


Ingredientai

Alyvuogių aliejus 1 valg. šaukšt.
Vištienos krūtinėlės 1 kg.
Druska 1 Arbat. šaukšt.
Pievagrybiai 400 g.
Petražolės
Vištienos sulltinys 50 ml.
Sausas baltasis vynas 50 ml.
Grietinėlė 2 valg. šaukšt.
Juodieji pipirai

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Dėkite pasūdytas vištos krūtinėles, su kaulu ir pakepinkite po 6 ar mažiau min. iš abiejų pusių, kad apskrustų.
  3. Tada sudėkite vištienos gabalėlius į skardą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite apie 13 - 15min.
  4. Kol vištiena kepa, pakepinkite grybus. Pirma juos nuplaukite, nulupkite, sutvarkykite. Tada supjaustykite griežinėliais. Pievagrybius dėkite į įkaitintą keptuvę. Ant grybų pabarstykite petražolių. Viską gerai išmaišykite.
  5. Kai grybai bus šiek tiek apskrudę, pilkite vyną ir grietinėlę. Viską gerai išmaišykite. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir druska
  6. Kai iškeps vištiena, dėkite jos į lėkštes ir užpilkite grybais su vynu ir grietinėle. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}