Vištienos šlaunelės keptos aliejuje su aštriu padažu.

Vištienos šlaunelės keptos aliejuje su aštriu padažu.


Ingredientai

Miltai 60 g.
Paprikos milteliai 1 Arbat. šaukšt.
Juodieji pipirai 1 Arbat. šaukšt.
Druska 1 Arbat. šaukšt.
Vištienos šlaunelės 10 vnt.
Aliejus
Sviestas 50 g.
Aštrusis padažas 40 g.
Česnakas, sutrintas 4 skiltelės.

Gaminimas




  1. Nedideliame inde sumaišykite miltus su paprika, juodaisiais pipirais ir druska. Vištienos šlauneles įdėkite į didelį dubenį, pabarstykite miltų mišiniu ir gerai įtrinkite. Uždenkite ir palikite šaldytuve nuo 60 iki 90min.
  2. Įkaitinkite aliejų puode, kad aliejus pakankamai užlietų šlauneles. Nedidelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jį sumaišykite su aštriu padažu ir česnakais. Gerai viską išmaišykite.
  3. Dėkite šlauneles į įkaitintą aliejų ir kepkite apie 10 - 15min, kol šlaunelės gražiai apskrus. Tada nusausinkite ir sudėkite į dubenį. Užpilkite aštriu padažu ir palikite šiek tiek, kol įsigers. Po 10min patiekite. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Vištienos šlaunelės keptos aliejuje su aštriu padažu. komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}