Žagarėliai

Žagarėliai


Ingredientai

Miltai 1 stiklinės.
Sviestas 1 valg. šaukšt.
Actas 1 valg. šaukšt.
Grietinė
Cukraus pudra
Riebalai kepimui

Gaminimas




  1. Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto arba spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams). Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti. 2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
  2. Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius. Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje). Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.

Palikite komentarą:

Recepto Žagarėliai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}