Žaliosios salototos su anakardžių riešutais ir razinomis

Žaliosios salototos su anakardžių riešutais ir razinomis


Ingredientai

Anakardžių riešutai 60 g.
Alyvuogių aliejus 2 valg. šaukšt.
Česnakas 2 skiltelės.
Razinos 60 g.
Žaliųjų salotų rinkinys(gali įeiti ir špinatai, lietuviška salota ir pan.) 500 g.
Raudonieji pipirai 1 Arbat. šaukšt.
Baltasis vynas 100 ml.
Druska

Gaminimas




  1. Žaliąsias salotas susmulkinkite ir įdėkite į dubenį, kur dėsite salotas. Česnaką susmulkinkite arba sutrinkite. Pabarstykite ir išmaišykite kartu su salotomis. Pabarstykite riešytais, prieskoniais, razinomis. Apšlakstykite vynu ir alyvuogių aliejumi. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Žaliosios salototos su anakardžių riešutais ir razinomis komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}