Žemaičių blynai su daržovių įdaru

Žemaičių blynai su daržovių įdaru


Ingredientai

Virtos bulvės (didelės) 6 vnt.
Miltai 2 stiklinės.
Svogūnas
Didelė morka
Petražolės
Špinatai
Bazilikas
Moliūgas 200 g.
Druska
Juodieji pipirai
Aliejus

Gaminimas




  1. Virtas bulves sutrinkite, įberkite petražolių ir špinatų, pasūdykite ir suminkykite su miltais. Įdaras: aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, po kelių minučių sudėkite tarkuotas morkas, dar po 5 min.-tarkuotą moliūgą.
  2. Įberkite prieskonių, pagal skonį druskos ir troškinkite, kol suminkštės. Iš bulvių tešlos formuokite blynus su įdaru viduryje ir apkepkite juos aliejuje, kol gražiai parus.

Palikite komentarą:

Recepto Žemaičių blynai su daržovių įdaru komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}