Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Prep Time20 mins
Cook Time20 mins
Total Time40 mins
Servings: 6

Ingredients

  • 1 kubelis mėsos sultinio
  • 400 g kopūstų
  • 400 g kiaulienos faršo (arba pagal jūsų pasirinkimą)
  • 4-5 vnt. bulvių
  • 2 vnt. morkų
  • 1 vnt. kiaušinių
  • 1 vnt. svogūnų
  • 2 v.š. krakmolo
  • 2 v.š. aliejaus
  • saujelė šviežių petražolių
  • 3 vnt. lauro lapų
  • žiubsnelis druskos, pipirų
  • žiubsnelis mėsos prieskoniai (derinkite prie mėsos pasirinkimo)

Instructions

  • Pirmiausia pasiruoškite mėsą kukuliams. Faršą išminkykite su kiaušiniu, krakmolu ir prieskoniais.
  • Pakepinkite keptuvėje su aliejumi susmulkintus svogūnus iki gražiai auksinės spalvos.
  • Supjaustykite bulves, kopūstą ir morkas.
  • Užkaiskite puodą su vandeniu. Į vandenį įberkite druskos, pipirų, sudėkite lauro lapus, supjaustytas bulves, kopūstus, įdededame sultinio kūbelį ir verdame apie 10 min. Tuomet sudedame morkas, svogūnus ir suformuotus mėsos kukulaičius ir virkite, kol visos daržovės suminkštės ir išvirs mėsa. Prieš patiekiant galima pabarstyti žalumynais, pagardinti grietine. Skanaus!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here