Švelniai aštraus marinato kepta vištiena

Prep Time15 mins
Cook Time20 mins
Total Time35 mins
Servings: 4
Calories: 294kcal

Ingredients

  • 4 vnt. vnt. vištienos krūtinėlės
  • 2 v.š. v.š. alyvuogių aliejaus
  • 1 a.š. džiovinto rozmarino
  • 1 a.š. džiovinto čiobrelio
  • 1 a.š. džiovinto raudonėlio
  • 2 vnt. česnako
  • 1/2 a.š. druskos
  • 1/2 a.š. maltų juodų pipirų

Instructions

  • Nuplaukite vištieną, nusausinkite su popieriniais rankšluoščiais ir subadykite vištieną su šakute.
  • Sudėkite vištieną į didelį indelį ir apšlastykite aliejumi, įdėkite rozmariną, raudonėlį, čiobrelį, druską, pipirus ir įspauskite česnaką. Viską gerai išmaišykite ir įtrinkite prieskonius į vištieną.
  • Dėkite vištieną į įkaitintą orkaitę (iki 200 laipsnių) ir kepkite kol gražiai apskrus, galite apversti, jei norite, kad abi vištienos pusės apskrustų tolygiai. Taip pat vištieną galima kepti grilyje arba ant laužo. Rekomenduojama patiekti kartu su šviežiu žolelių padažu ir salotomis. Skanaus!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here